Onze expertise

Stallenbouw

Wilt u uw veehouderij uitbreiden met een ligboxenstal, loods, sleufsilo of manege?

Wij zijn u graag van dienst!


Ontwerp: bouwen begint bij het vertalen van uw wensen in een functioneel ontwerp dat voldoet aan wet- en regelgeving. Onze jarenlange ervaring in de stallenbouw komt hier goed bij van pas. Of het gaat om de huisvesting van melkvee, jongvee of paarden of juist om een werktuigenberging maakt voor ons geen verschil.

Vergunning: wij ontzorgen u door alle benodigde vergunningen voor de bouw te verzorgen. Een omgevingsvergunning, een melding voor de PAS, een watervergunning, een eventuele aanpassing van het bestemmingsplan en zelfs de aanmelding bij subsidieregelingen behoort tot onze dienstverlening.

Bouw: 'een goede voorbereiding is het halve werk' is ons motto. Zo beperken we de bouwtijd en daarmee eventuele overlast voor uw bedrijf. Een vast team van medewerkers bouwt dagelijks stallen en is dus goed bekend met de gang van zaken op een veehouderij.

Onderhoudstermijn: na de oplevering blijven we voor u klaarstaan in geval van schade, onderhoud of een eventuele klacht. Zo kunt u écht jarenlang genieten van uw nieuwe bouwwerk. 

 

Bouwen met Invepro betekent zorgeloos bouwen aan groei. Wilt u ook zorgeloos bouwen en alles te weten komen over onze aanpak, bespreek uw plannen dan vroegtijdig met onze adviseur.

Hallenbouw

Hallenbouw staat voor de bouw van bedrijfsruimten, hoofdzakelijk bestaande uit staal en beton. De functie kan variëren van bedrijfshal, loods en werkplaats tot kantoorruimte, koelhuis en garage.

 

Bedrijfshuisvesting is specifiek. Elk bedrijf heeft een eigen visie op werken. Het realiseren van een bedrijfspand is dus meer dan alleen het creëren van ruimte.

Invepro beschikt over de kennis om hier met ondernemers, organisaties of verenigingen over na te denken. Hierbij staat niet het bouwproces, maar de functie van het gebouw, de architectuur, de indeling en de vorm centraal.

Vanaf de ideevorming tot en met de oplevering realiseert Invepro maatwerk. In eigen beheer, in samenwerking met een externe architect of in bouwteamverband. Net wat u wenst.

 

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het revitaliseren van bestaande kantoren en bedrijfshallen. Op professionele wijze kunnen we met een beperkt budget uw bedrijfshuisvesting toch 'als nieuw' maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Betonbouw

Het onderkelderen van woningen en gebouwen of het aanleggen van bijvoorbeeld een parkeergarage of zwembad, vraagt om een specialist die verstand heeft van betonbouw.

 

Invepro is hierin gespecialiseerd. Wij hebben een eigen bekistingssysteem waarmee we een kelder met elke gewenste maatvoering kunnen storten, gegarandeerd waterdicht en desgewenst goed geïsoleerd. Ook de afwerking krijgt de zorg en aandacht die het verdient.

 

Door onze ruime expertise kunnen wij voor elk project een oplossing bieden die aansluit bij uw wensen en uw budget. Klik voor meer informatie hieronder op het product naar uw keuze of stel uw vraag via het contactformulier. Onze adviseurs denken graag in een vroeg stadium met u mee over een maatwerkoplossing.

 

Kelder Zwembad Parkeerkelder
Fundering Betonwerk in onderaanneming Betonvloer
Sleufsilo Mestkelder Betonverharding

Particuliere bouw

Bouwrijk is de woningbouwafdeling van Invepro. Bouwrijk is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen. Bij alles wat wij realiseren, staat lekker wonen centraal. Uw manier van wonen welteverstaan. Wij realiseren ons dat wonen maatwerk is. Onze werkwijze is er dan ook op gericht om, uw wensen te vertalen naar een woning zoals u die wilt. In die volgorde denken wij, in die volgorde werken wij.

Wat u van ons mag verwachten is kwaliteit en duidelijkheid. Ook denken wij voor u na over aspecten als energiezuinigheid, lage onderhoudskosten en duurzaamheid. De specialisten van Bouwrijk zijn hier bekwaam in en kunnen u als geen ander hierover adviseren. Lekker en comfortabel wonen begint bij Bouwrijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_bouwrijk.jpg

Hallo