• Parkeergarage

  Houten

  Parkeergarage
 • Kelder onder woonhuis

  Odijk

  Kelder onder woonhuis
 • Mestkelder

  Bodegraven

  Mestkelder

Beton storten

Neem grind, voeg daar zand, cement en water aan toe en je hebt beton. Was het maar zo eenvoudig…

 

Bij het storten van beton komt meer kijken dan alleen de genoemde ingrediënten. Welke wapening is nodig? Hoe wordt de vloer of wand afgewerkt? Welke invloed hebben weersomstandigheden? Hoe wordt mijn kelder waterdicht? Wanneer kunnen we het beton belasten? Beton storten is een specialisme, dat alleen met grondige kennis en jarenlange ervaring tot het gewenste resultaat leidt.

 

Invepro heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de betonbouw. Onze werkwijze kenmerkt zich door een goede voorbereiding, heldere communicatie, een opgeruimde bouwplaats en een strakke planning. Zaken die wij normaal vinden, maar onze klanten steeds weer als bijzondere eigenschappen bestempelen!

 

Om maatwerk te kunnen leveren, zijn wij benieuwd naar úw wensen ten aanzien van uw betonwerk. Kunnen wij u van dienst zijn met één van de volgende producten? Klik op het product van uw keuze en ontdek hoe u een prijsindicatie op maat krijgt.

 

Particuliere betonstort

Onder particuliere betonstort verstaan wij alle betonwerken die niet in opdracht van een bedrijf of de overheid worden uitgevoerd. Zonder uitputtend te zijn, staan hieronder de meest voorkomende betonstorten. Staat uw werk er niet tussen? Wij komen graag langs om uw wensen persoonlijk door te nemen. Informeer ons via het contactformulier.

Agrarische betonstort

De agrarische betonstort bevat alle betonwerken op het boerenerf. Voor de meest voorkomende werken kunt u hieronder uw keuze maken. Staat uw werk er niet tussen? Wij komen graag langs om uw wensen persoonlijk door te nemen. Informeer ons via het contactformulier.

Beton storten in onderaanneming

Bovengenoemde betonwerken verzorgen wij tevens voor collega-aannemers. Benieuwd waarom onze opdrachtgevers voor ons kiezen?

-   We kunnen snel schakelen

-   We hebben ervaren medewerkers en een eigen bekistingssysteem

-   We werken veilig en netjes

Lees meer over beton storten in onderaanneming.

Meer weten over beton storten?

Heeft u interesse in onze diensten of aanvullende vragen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 030-747 07 00.