Hallenbouw

Hallenbouw staat voor de bouw van bedrijfsruimten, hoofdzakelijk bestaande uit staal en beton. De functie kan variëren van bedrijfshal, loods en werkplaats tot kantoorruimte, koelhuis en garage.

 

Bedrijfshuisvesting is specifiek. Elk bedrijf heeft een eigen visie op werken. Het realiseren van een bedrijfspand is dus meer dan alleen het creëren van ruimte.

 

Invepro beschikt over de kennis om hier met ondernemers, organisaties of verenigingen over na te denken. Hierbij staat niet het bouwproces, maar de functie van het gebouw, de architectuur, de indeling en de vorm centraal. Vanaf de ideevorming tot en met de oplevering realiseert Invepro maatwerk. In eigen beheer, in samenwerking met een externe architect of in bouwteamverband. Net wat u wenst.

 

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het revitaliseren van bestaande kantoren en bedrijfshallen. Op professionele wijze kunnen we met een beperkt budget uw bedrijfshuisvesting toch 'als nieuw' maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over hallenbouw?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op! 

Vul de verplichte velden in *