Stallenbouw

Wilt u uw veehouderij uitbreiden met een ligboxenstal, loods, sleufsilo of manege?

Wij zijn u graag van dienst!

 

Ontwerp: bouwen begint bij het vertalen van uw wensen in een functioneel ontwerp dat voldoet aan wet- en regelgeving. Onze jarenlange ervaring in de stallenbouw komt hier goed bij van pas. Of het gaat om de huisvesting van melkvee, jongvee of paarden of juist om een werktuigenberging maakt voor ons geen verschil.


Vergunning: wij ontzorgen u door alle benodigde vergunningen voor de bouw te verzorgen. Een omgevingsvergunning, een melding voor de PAS, een watervergunning, een eventuele aanpassing van het bestemmingsplan en zelfs de aanmelding bij subsidieregelingen behoort tot onze dienstverlening.


Bouw: 'een goede voorbereiding is het halve werk' is ons motto. Zo beperken we de bouwtijd en daarmee eventuele overlast voor uw bedrijf. Een vast team van medewerkers bouwt dagelijks stallen en is dus goed bekend met de gang van zaken op een veehouderij.


Onderhoudstermijn: na de oplevering blijven we voor u klaarstaan in geval van schade, onderhoud of een eventuele klacht. Zo kunt u écht jarenlang genieten van uw nieuwe bouwwerk. 

 

Bouwen met Invepro betekent zorgeloos bouwen aan groei. Wilt u ook zorgeloos bouwen en alles te weten komen over onze aanpak, bespreek uw plannen dan vroegtijdig met onze adviseur.

Meer weten over stallenbouw?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op! 

Vul de verplichte velden in *