Alle projecten

Projecten agrarische bouw

 

De afgelopen 40 jaar heeft Invepro menig ligboxenstal, loods, sleufsilo, manege en werktuigenberging gebouwd. Anders dan veel andere aannemers in de agrarische sector, verzorgt Invepro in aanloop naar de bouw het 3D-ontwerp en de vergunningaanvraag. Zo bent u zeker van een praktisch doordacht ontwerp dat bouwkundig efficiënt kan worden gerealiseerd met duurzame materialen die garant staan voor jarenlang plezier. Overtuig uzelf en bekijk onze projecten.

 

Bekijk veestallen

Projecten utiliteitsbouw

 

Bedrijfshuisvesting is specifiek. Elk bedrijf heeft een eigen visie op werken. Het (ver)bouwen van een bedrijfspand is dus meer dan alleen het creëren van ruimte.

Invepro beschikt over de kennis om hier met ondernemers, organisaties of verenigingen over na te denken. Hierbij staat niet het bouwproces, maar de functie van het gebouw, de architectuur, de indeling en de vorm centraal.

Vanaf de ideevorming tot en met de oplevering realiseert Invepro maatwerk. In eigen beheer, in samenwerking met een externe architect of in bouwteamverband. Net wat u wenst.

 

Bekijk bedrijfsgebouwen