Betonwerk in onderaanneming

Bouwbedrijven krijgen regelmatig te maken met een overvolle planning, specialistische betonwerken of een tekort aan (ervaren) personeel. In dat geval is het prettig als u uw betonwerk kunt uitbesteden aan een ervaren en betrouwbare partij.

 

De voordelen van Invepro?

Eigen bekistingssysteem

Met ons bekistingssysteem van Paschal kunnen we een groot aantal meters wand op een dag storten. Onze medewerkers kennen het systeem van haver tot gort en weten elke wand glad en strak af te leveren. Maar ook als het niet om rechttoe-rechtaan betonwerk gaat, heeft Invepro u iets te bieden. Onze houtbewerkingsruimte biedt optimale omstandigheden om de benodigde bekisting vooraf te fabriceren. Zo wordt improviseren op de bouwplaats tot een minimum beperkt en kunnen we uw klus snel en vakkundig klaren.

 

Veilige en nette werkwijze

Alle medewerkers van Invepro zijn VCA-gecertificeerd. Veilig werken heeft onze aandacht, zowel op de bouwplaats als in het magazijn en op kantoor. Minstens even belangrijk vinden we netjes werken. Enerzijds betekent dat een verzorgde werkuitrusting, goed gereedschap en respectvol gedrag naar klanten en collega’s op de bouwplaats. Anderzijds is dat terug te zien in onze afleverkwaliteit: wij zijn pas klaar als u tevreden bent!

 

Complete dienstverlening

Vooral in drukke tijden is het prettig als betonwerk uitbesteden ook daadwerkelijk betekent dat u er geen werk aan hebt. Invepro begrijpt dat en biedt u daarom een complete dienstverlening aan. Vaklieden, uitvoerder, projectleider, werkvoorbereider en tekenaar, we hebben het allemaal in huis. Dat opgeteld bij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken maakt dat uw betonwerk bij ons in goede handen is.

 

Uw betonwerk uitbesteden?

Invepro is u graag van dienst met uw betonwerk, zowel compleet verzorgd inclusief werkvoorbereiding als door het uitlenen van één of meerdere van onze ervaren betontimmerlieden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, neemt u contact met ons op?