Parkeerkelder bouwen

Zoveel mensen, zoveel wensen….

 

Voor Invepro is een parkeerkelder geen standaardproduct, maar een optelsom van de wensen van onze klant. We hebben oog voor belangrijke ontwerpdetails zoals een eventuele vloerverwarming in de hellingbaan of een verdiepte pompput om de kelder schoon te kunnen spuiten. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een efficiënte werkwijze waarbij veilig en netjes werken voorop staan. Lees mee en ontdek gelijk welke aspecten de kosten voor het bouwen van een parkeerkelder bepalen.

 

Afmeting parkeerkelder

Hoeveel auto’s moeten in de kelder kunnen worden geparkeerd? Welke ruimte is beschikbaar op het perceel? Krijgt de kelder nog meer functies dan alleen parkeerkelder? Komt er nog een bouwwerk op de kelder? Invepro stort parkeerkelders op maat, zodat we de maatvoering kunnen aanpassen aan de functie van de kelder en de omstandigheden ter plaatse.

 

Hellingbaan

Wilt u een inrit met de breedte voor één of twee auto’s? Wilt u vloerverwarming aanbrengen, zodat strooien ’s winters niet nodig is? Wilt u de vloer van de inrit voorzien van ribbels of grover grind? Ook de helling van de inrit is van belang, niet elke auto kan immers dezelfde hoek aan. 

 

Diepte parkeerkelder

De diepte van een parkeerkelder is vaak afhankelijk van de functie en van de situatie ter plaatse. Staan er gebouwen direct naast de te realiseren parkeerkelder en zijn deze wel of niet onderheid? Hoe hoog is de grondwaterstand? Welke activiteiten vinden plaats in de kelder en welke hoogte is daarvoor nodig? Wij kijken verder dan standaard en streven naar jarenlang plezier van ons werk.

 

Afwerking parkeerkelder

Een gestorte wand voldoet voor een parkeerkelder prima, maar soms wil het oog ook wat. We kunnen de afwerking van de keldervloer en –wanden afstemmen op uw wensen. Ook het isoleren van een parkeerkelder is goed mogelijk en wenselijk indien u de parkeerkelder verwarmd. 

 

Meer over het bouwen van een parkeerkelder

Wilt u een parkeerkelder bouwen? Wij denken graag mee over de uitvoeringdetails en informeren u over de bijbehorende investering. Bel 030-747 07 00 voor meer informatie of gebruik het contactformulier.