• Parkeergarage

  Houten

  Parkeergarage
 • Kelder onder woonhuis

  Odijk

  Kelder onder woonhuis
 • Mestkelder

  Bodegraven

  Mestkelder

Kelders

In Nederland worden steeds vaker kelders onder woonhuizen toegepast. Het is relatief goedkope ruimte, omdat er geen extra grond voor nodig is en de kelder gelijk kan dienen als fundering voor de woning. Door een kelder te voorzien van koekoeken, kan hier zelfs een prettige leefruimte worden gerealiseerd met voldoende daglicht en ventilatie.

 

Invepro beschikt over een Paschal bekistingssysteem waarmee snel en efficiënt kelders van alle formaten kunnen worden gerealiseerd. Ook zwembaden, parkeergarages en opslagbunkers horen tot de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers zorgen met behulp van speciale profielen voor een waterdichte afwerking. Desgewenst kunnen kelders geïsoleerd worden uitgevoerd en verder worden afgewerkt.

 

Alvorens een kelder te kunnen bouwen, is het belangrijk aandacht te besteden aan de grondsoort en de grondwaterstand. Invepro heeft voldoende kennis en ervaring in huis om u te adviseren ten aanzien van het droog en stabiel houden van de bouwput. Overweegt u de aanschaf van een kelder? Wij zijn u graag van dienst.